Ben je op zoek naar kunst voor aan de muur, maar staat het perfecte schilderij niet tussen het ruime aanbod van gaveschilderijen.nl? Geen zorgen, want bij ons kun je ook een maatwerk schilderij laten maken! Onze samenwerking met diverse kunstenaars met ieder hun eigen stijl en talent zorgt ervoor dat wij een ruimte verzameling aan kunstwerken kunnen aanbieden. En het mooie is dat maatwerk bij ons niet alleen mogelijk is, maar ook nog eens betaalbaar blijft.

Het is eigenlijk heel simpel. Stel, je hebt een schilderij gezien dat perfect past bij jouw smaak en interieur, maar de afmetingen kloppen niet of de kleuren zijn net niet wat je zoekt. Geen probleem! Allereerst kies je op onze website de artiest die jou het meeste aanspreekt. Op deze manier bepaal je de richting waarin het maatwerk schilderij zal gaan qua stijl, uitvoering en kleurgebruik. Vervolgens neem je contact met ons op en bespreken we jouw wensen en ideeën. De gekozen artiest zal graag met je meedenken en je een passend voorstel doen.

Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat jij tevreden bent met je nieuwe kunstwerk. Het is goed om te weten dat volledig maatwerk, dat wil zeggen een kunstwerk met specifieke wensen op basis van bijvoorbeeld een toegestuurde foto of specifieke formaten, buiten het recht op retour valt volgens de wet. Daarom is het altijd raadzaam om vooraf  je wensen zo duidelijk mogelijk door te geven. Mocht het maatwerk schilderij onverhoopt tegenvallen, dan kun je altijd met de kunstenaar in gesprek gaan. Ook zij streven naar tevreden klanten. Bovendien bieden wij een garantie van 5 jaar op het geleverde kunstwerk zelf.

Bij gaveschilderijen.nl gaan we nog een stapje verder in maatwerk. Wist je dat het bij ons mogelijk is om een schilderij te laten maken aan de hand van een foto? Dit biedt de mogelijkheid om een speciale herinnering of een vakantiefoto te laten vereeuwigen op een prachtig canvas. Ons ervaren team van kunstenaars staat voor je klaar om jouw persoonlijke kunstwerk te creëren. Dit betekent dat je een uniek stukje kunst aan de muur hebt, wat niemand anders heeft.

Hoe werkt het precies?

Het enige wat je hoeft te doen is je foto mailen naar info@gaveschilderijen.nl, inclusief de gewenste afmetingen en schilderstijl. Op basis van jouw wensen selecteren wij de meest geschikte kunstenaar voor jouw project. Vervolgens zullen we telefonisch of per e-mail verdere details met je bespreken. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om een digitaal ontwerp te maken, zodat je alvast een indruk krijgt van de stijl en kleuren. Na jouw akkoord en het doorspreken van de prijs en levertijd gaan we direct aan de slag met jouw opdracht.

Het grote voordeel van het laten maken van een maatwerk schilderij bij gaveschilderijen.nl is de eenvoud en het gemak. Je kunt rustig vanuit je luie stoel nadenken over het ideale kunstwerk en wij brengen je in direct contact met de kunstenaar. Deze gaat vervolgens in zijn of haar eigen atelier aan de slag, wat resulteert in een scherpere prijs voor jou als klant. Zo wordt maatwerk betaalbaar en toegankelijk voor een grote groep mensen.

Ben je op zoek naar een uniek, persoonlijk kunstwerk dat perfect aansluit bij jouw smaak en interieur? Laat dan een maatwerk schilderij maken bij gaveschilderijen.nl. Met onze diverse kunstenaars en uitgebreide mogelijkheden kunnen wij jouw wensen omzetten in een prachtig stukje kunst aan de muur. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.