Het kan altijd voorkomen dat het schilderij niet helemaal naar verwachting is of toch niet past in je interieur. Dit kan altijd gebeuren. Nadat het schilderij bij je is bezorgd, heb je 30 dagen de tijd het schilderij retour te sturen. Dit kan zonder opgave van reden, ingewikkelde retour formulieren of vooraf aanmelden. Nadat het schilderij ontvangen is, ontvang je binnen 2 werkdagen je aankoopbedrag retour! Dit noemen wij kopen, zonder zorgen.

schilderijen bestellen
schilderijen kopen

Pak het schilderij, bij voorkeur in de originele verpakking weer, in. Hiervoor adviseren wij een tape roller of plakband te gebruiken. De retourskosten zijn voor rekening van de koper. Stuur het schilderij, met een willekeurige transport bode naar:

GaveSchilderijen.nl
Kalkovenweg 22
2401LK Alphen aan den Rijn

Het is ook mogelijk het schilderij te laten ophalen een willekeurig adres in Nederland. Deze kosten zijn wel voor eigen rekening en bedragen € 45,00. Stuur hiervoor een email naar info@gaveschilderijen.nl en je ontvangt verdere details. In België is het helaas niet mogelijk een schilderij te laten ophalen.