Gave Schilderijen is een initiatief van liefhebbers van echte kunst. Met onze passie voor bijzondere schilderijen willen wij graag unieke kunstwerken voor een breed publiek mogelijk maken. Daarom hebben wij een webshop ingericht die prachtige handgeschilderde schilderijen van getalenteerde kunstenaars aanbiedt voor een betaalbare prijs.

De schilderijen die wij aanbieden zijn stuk voor stuk originele kunstwerken, gemaakt met olie- en acrylverf. Ze zijn gemaakt door een door ons samengesteld team van ervaren kunstenaars. Onze kunstschilders komen uit binnen- en buitenland en maken bijzondere schilderijen in kleine oplages. De schilders uit ons team hebben allemaal hun eigen stijl en vakgebied. Wij bieden hun diverse kleurrijke schilderijen dan ook aan in veel verschillende stijlen.
schilderij kopen

Omdat wij niet de beschikking hebben over een dure kunstgalerie kunnen wij onze schilderijen betaalbaar houden. Voor een zeer betaalbare prijs heb je daarom toch een echt uniek kunstwerk dat je niet snel bij een andere aanbieder zult vinden. Onze schilders zijn heel bewust door ons geselecteerd en beheersen bijzondere vaardigheden en technieken. Hun unieke kunstwerken en creatieve schilderijen zijn origineel en in het echt veel mooier dan op de website. Juist daarom is de prijs extra bijzonder.

schilderij kopen tips

Ben je geïnteresseerd in de betaalbare kunst van onze getalenteerde kunstenaars? Bewonder dan onze brede selectie creatieve schilderijen. Met een scherp oog voor detail en uiterste precisie heeft ons team met kunstenaars met liefde en passie bijzondere kunstwerken gecreëerd waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Ook jij kunt nu wonen in een huis met kleurrijke kunst. Zoek een geschikt schilderij voor in je woning en maak je inrichting compleet. De schilderijen zijn verkrijgbaar in veelzijdige vormen en kleuren en zijn een aanwinst voor ieder interieur.

Wil jij het graag weten zodra we nieuwe kunstwerken in ons assortiment opnemen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Daarmee blijf je niet alleen op de hoogte van de laatste creaties maar krijg je bovendien 5% korting op je eerste aankoop.