Het schilderijen wordt gratis, aangetekend en verzekerd verstuurd binnen Nederland. Voor aangetekende en verzekerde verzending naar België zijn de verzendkosten € 40,00

Het kan altijd voorkomen dat je het schilderij niet mooi vind. Dit kan altijd gebeuren. Wij bieden na bezorging een ‘niet mooi geld terug garantie’ van 30 dagen aan. Bekijk voor meer informatie de pagina Retourneren

Een schilderij uit de collectie in een kleiner of groter formaat schilderen is in de meeste gevallen mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Doordat wij geen kunsgallerie hebben kunnen de schilderijen betaalbaar worden aangeboden. Een schilderij bezichtigen is mogelijk na het maken van een afspraak. Stuur hiervoor een email naar info@gaveschilderijen.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vervolgens plannen we een afspraak voor een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging ben je niet verplicht tot aankoop. De levertijd varieert van 3 tot circa 15 werkdagen.

Je kunt veilig betalen via een beveiligde omgeving (https) in onze eigen webshop. Mocht je het schilderij liever willen ophalen, dan kan je gewoon contant betalen.

Vaak zijn de schilderijen in het écht nog mooier. Je ziet de structuur en kleur van de verf beter waardoor het schilderij meer beleving krijgt. Mocht het schilderij na levering niet naar wens zijn dan kan dit zonder opgave van reden, worden geretourneerd. Bekijk de pagina retourneren voor meer informatie.