Gave Schilderijen is een initiatief van liefhebbers van echte kunst. Met onze passie voor bijzondere schilderijen willen wij graag unieke kunstwerken voor een breed publiek mogelijk maken. Daarom hebben wij een webshop ingericht die prachtige handgeschilderde schilderijen van getalenteerde kunstenaars aanbiedt voor een betaalbare prijs.

De schilderijen die wij aanbieden zijn stuk voor stuk originele kunstwerken, gemaakt met olie- en acrylverf. Ze zijn gemaakt door een door ons samengesteld team van ervaren kunstenaars. Onze kunstschilders komen uit binnen- en buitenland en maken bijzondere schilderijen in kleine oplages. De schilders uit ons team hebben allemaal hun eigen stijl en vakgebied. Wij bieden hun diverse kleurrijke schilderijen dan ook aan in veel verschillende stijlen. test 123

schilderij kopen

Je eigen schilderij in opdracht van een foto

Ook is het mogelijk een schilderij in opdracht te laten schilderen aan de hand van een foto. Heb je een speciale herinnering of wil je je vakantiefoto laten schilderen? Ook dat kan! Onze eigen team van ervaren kunstenaars maakt de meest mooie kunstwerken voor jou helemaal in opdracht! Hierdoor heb je je eigen stukje kunst aan de muur, wat helemaal niemand anders heeft. Hoe werkt het precies? Stuur je foto naar ons emailadres info@gaveschilderijen.nl met daarbij de gewenste afmeting en schilderstijl. Afhankelijk van jouw wensen selecteren wij de meest geschikte kunstenaar voor jouw project en stemmen hierbij de wensen telefonisch of per email verder met je af. Soms is het ook mogelijk eerst een digtiaal ontwerp te maken, zodat je een indruk krijgt van de stijl en kleuren. Na jouw akkoord en het doorspreken van de prijs en levertijd starten we direct met je opdracht.

Het schilderijen wordt gratis, aangetekend en verzekerd verstuurd binnen Nederland.

Het kan altijd voorkomen dat je het schilderij niet mooi vind. Dit kan altijd gebeuren. Wij bieden na bezorging een ‘niet mooi geld terug garantie’ van 30 dagen aan. Bekijk voor meer informatie de pagina Retourneren

Een schilderij uit de collectie in een kleiner of groter formaat schilderen is in de meeste gevallen mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Doordat wij geen kunsgallerie hebben kunnen de schilderijen betaalbaar worden aangeboden. Een schilderij bezichtigen is mogelijk na het maken van een afspraak. Stuur hiervoor een email naar info@gaveschilderijen.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vervolgens plannen we een afspraak voor een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging ben je niet verplicht tot aankoop. De levertijd varieert van 3 tot circa 15 werkdagen.

Je kunt veilig betalen via een beveiligde omgeving (https) in onze eigen webshop. Mocht je het schilderij liever willen ophalen, dan kan je gewoon contant betalen.

Vaak zijn de schilderijen in het écht nog mooier. Je ziet de structuur en kleur van de verf beter waardoor het schilderij meer beleving krijgt. Mocht het schilderij na levering niet naar wens zijn dan kan dit zonder opgave van reden, worden geretourneerd. Bekijk de pagina retourneren voor meer informatie.

Inhoud wissel Inhoud wissel Inhoud wissel Inhoud wissel Inhoud wissel Inhoud wissel Inhoud wissel Inhoud wissel Inhoud wissel Inhoud wissel Inhoud wissel Inhoud wissel Inhoud wissel Inhoud wissel Inhoud wissel Inhoud wissel Inhoud wissel 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.